het bestuur

Het bestuur van HBV Loon op Zand bestaat uit drie vrijwilligers die zelf een woning huren in de gemeente Loon op Za. Deze huurders weten dus waar zij het over hebben. Het zijn zeer gemotiveerde en professionele vrijwilligers die zich dagelijks op vrijwillige basis inzetten voor huurders die zijn aangesloten bij Cascade in de gemeente Loon op Zand. Wil je je als huurder ook inzetten voor een prettige leefomgeving en prettige huur? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. 

DSCN1814.jpg

Ank Fransen- van Bavel 

Mijn naam is Ank Fransen - van Bavel en mijn doel is om uw belangen te behartigen, denk hierbij aan betaalbare huren, verduurzaming, renovatie, mutatie en groot onderhoud. Ook houd ik mij bezig met sloop en nieuwbouw van woningen in onze gemeente. Ik maak mij sterk voor veilig en prettig wonen voor alle huurders van Cascade. Zijn er vragen waar u zelf niet uit kan komen, schroom niet om contact op te nemen via het contactformulier. 

DSCN1845_edited.jpg

Rene Molenschot 

Ik ben geboren en getogen in Kaatsheuvel. Daardoor ben ik sociaal erg betrokken met hetgeen wat er in de gemeente afspeelt. Niets is zo belangrijk als prettig wonen. In afstemming en samenwerking krijgt onze belangenvereniging veel voor elkaar. Ik vertrouw erop dat huurders ons weten te vinden als er kwesties zijn, grote én kleine. 

DSCN1860.jpg

Kees van Kuijk

Aangenaam, mijn naam is Kees van Kuijk. Ik woon al 50 jaar met veel plezier in Kaatsheuvel. Ik ben het nieuwste lid van de HBV Loon op Zand en denk het nodige te kunnen betekenen voor de huurders in onze gemeente. Ik kan goed luisteren naar de vragen of proberen die huurders hebben. Deze leg ik in goed overleg voor aan Cascade. Ik streef er altijd naar om een oplossing te vinden waar beide partijen zich in kunnen vinden.